Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Raiden

2372 2010.07.21. 11:49

Raiden  by ESFAndy011's  Letöltés

 

Kora: kortalan, örökéletű
Magassága:
213 cm
Tömege: 113 kg
Származási hely: Mennyek
Faja: viharisten (rövid ideig Idősebb Isten)
Fegyverek: kalapács, villámbot
Küzdőstílus:  Nan Chuan, Jujutsu
Jelleme: jó (semleges felé hajlik)
Alakító színészek: Carlos Pesina (MK, MK2, MKT), Michael Garvey (MKM:SZ), Christopher Lambert (első film), James Remar (második film)

Raident jelölték ki az Idősebb Istenek az Egyetlen szétszakadása után a Föld védelmezőjéül. Első nagyobb feladata a szakadár Idősebb Isten, Shinnok legyőzése volt. Raiden teljesítette a feladatot, száműzte Shinnokot és az amulettjét elzárta egy kietlen vidéken, de a harcok alatt megsemmisült az egész szaurin civilizáció, a túlélőknek Zaterrába kellett menekülniük.
Több millió évvel később, mikor a Lin Kuei ninja, Sub-Zero megszerezte az amulettet Quan Chi számára, Raiden megjelent a harcos előtt, és elküldte őt az Árnybirodalomba, hogy szerezze vissza az ereklyét. Mikor aztán érékelte, hogy Sub-Zero sikerrel járt, visszateleportálta a harcost, és elvete tőle az amulettet. Raiden nem tudta, hogy az csak egy hamis ereklye volt, Chi mindenkit átvert, ezért az isten újra elrejtette az amulettet.
Két évvel később Shang Tsung őt is meghívta az utolsó Halálos Viadalra, hogy felügyelje azt. Raiden elfogadta a meghívást, hogy segíthesse a földi harcosokat a Torna alatt. Itt találkozott a későbbi bajnokkal, Liu Kanggel, Sonya Blade-del és Johnny Cage-dzsel. Őket választotta a saját bajnokainka, a küzdelmek előtt tanácsokkal látta el őket. Az ő segítségével tudta Kang legyőzni Gorot és Tsungot is. Raiden volt az egyetlen szemtanúja a küzdelmek alatt annak, ahogy Scorpion megöli bosszúból Sub-Zerot.
Egy évvel a győztes viadal után Shao Kahn egy újabb Tornát rendezett a Külső Világban, ahova Raident is elengedték kivételesen, hogy segíthesse a Kiválasztott Harcosait. Mikor a tanácsai segítségével Liu Kang újra győzelmet aratott és legyőzte Shao Kahnt is, Raidennek kellett kimenekítenie a földieket a dühödt császár seregei elől. A Földre visszatérve Raiden megtudta Kahn tervét, hogy a feltámasztott Sindelt használva ürügyként meg akaja támadni a Földet. Épp, hogy csak figyelmeztetni tudott pár harcost, mielőtt a támadás megkezdődött. Az invázió kezdetekor Raidennek sikerült elérnie az Idősebb Isteneknél, hogy a Föld pár Kiválasztott Harcos segítségével esélyt kaphasson megvédenie önmagát a császár hadai ellen, így a viharisten legalább egy maroknyi harcos lelkét meg tudta védeni Kahn mágiája elől. Viszont azt már nem tudta kieszközölni, hogy  ő maga is harcolhasson a Föld oldalán, mivel mint a Földi Birodalmat védelmező istennek, nem volt szabad a Külső Világba mennie, a Föld pedig ekkor már félig oda tartozott. Raiden ezért feladta istenségét, és halandóként segítette Liu Kangéket, akik végül sikeresen megtörték a császár hatalmát.
Miután Shao Kahn elbukott és minden visszatért a régi kerékvágásba, Raiden visszatért a Mennybe, de nem sokáig élvezhette a békét. Régi ellenfele, Shinnok visszatért, és neki ismét fel kellett vennie vele a harcot. Mielőtt elhagyta volna a Mennyet, Johnnya Cage kereste fel, és meggyőzte a viharistent, hogy adja vissza az életét, hogy harcolhasson Shinnok ellen.
Raiden és a Kiválasztottak végül Liu Kang vezetésével legyőzték a meggyengült Shinnokot, akit Raiden újra az Árnybirodalomba száműzött. Tetteiért ekkor az Idősebb Istenek megjutalmazták: maguk közé emelték őt. Raiden a felemelkedése előtt a Föld védelmét a szélistenre, Fujinra bízta, aki részt vett vele a Shinnok elleni küzdelmekben.
Mivel Idősebb Istenné vált, ezért nem tudott semmit se tenni, mikor a Shang Tsungból és Quan Chiből álló Halálos Szövetség megölte Liu Kanget, a Föld bajnokát. Viszont ez az eset után rögtön lemondott Idősebb Isteni voltáról, és mint alacsonyabbrendű isten, visszatért a Földre, hogy összegyűjtse újra a harcosait a Szövetség ellen. Ám ezúttal csúfos kudarcot vallott. A két mágus megölte az összes harcost, magát Raident is legyőzték. A Szövetség tagjai ekkor egymás ellen fordultak, a küzdelemből Quan Chi került ki győztesen. Sikere azonban rövid életű volt, mert megjelent Onaga, a Sárkánykirály, aki ellen a két mágus és Raiden egyesített ereje sem segített. A viharisten végül egy kétségbeesett lépésre szánta el magát, és minden isteni energiáját egyetlen hatalmas robbanásba koncentrálta. Ettől megsemmisült a Sárkánykirály régi serege és feltehetően a Szövetség is, de Onaga maga sértetlen maradt.
Raiden esszenciája a robbanás után a Földön gyűlt ismét össze, ahol sikerült végül visszatérnie emberi alakjába. Raiden ekkor tudta meg, hogy Shujinko az utóbbi évtizedekben összegyűjtötte a Sárkánykirály számára a hat Kamidogut, amik segítségével Onaga végtelen hatalomra tehet szert. Raiden dühös lett az emberekre, akik szerinte mindent megtettek azért, hogy elpusztítsák önmagukat, és elhatározta, hogy ezentúl kíméletlenül leszámol azokkal, akik veszélyeztetik a Földi Birodalmat. Elindult, hogy megkeresse és megbüntesse Shujinkot.

Forrás: mortalworld

 

Címkék: magyar marvel karakter raiden mortal kombat mugen chars

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr62165790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása