Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Scorpion

2372 2010.07.21. 11:53

Scorpion

Scorpion by  Binho Videó Letöltés
Scorpion by  Gary Fisher Videó Letöltés


Valódi neve: Hanzo Sasori Hasashi
Kora: 30 év (halálakor)
Magassága: 188 cm
Tömege: 95 kg
Származási hely: Földi Birodalom (újjászületett az Árnybirodalomban)
Faja: élőholt (szellem)
Fegyverek: balta, pallos, ninjakard, Mugai Ryu
Küzdőstílus: Hapkido, Moi Fah, Pi Gua
Jelleme: semleges (jó felé hajlik)
Alakító színészek: Daniel Pesina (MK1, MK2), John Turk (UMK3, MKT), Sal Divita (MKM: SZ), Chris Casamassa (első film), J.J. Perry (második film)

Története:

Hazno Hasashi volt a Sharai Ryu klán legjobb harcosa. Bár az apja nem szerette volna, hogy a fia csatlakozzon a klánhoz, de Hanzo kénytelen volt, hogy képes legyen eltartani a családját. Legelső kronológiai feltűnése a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero-ban történik, ahol Quan Chi megbízza őt és Sub-Zerot is az ellenséges Lin Kuei klánból, hogy szerezzenek meg egy térképet. Mindketten sikeresen eljutottak a térképig, és amikor végül összefutottak, egymásra támadtak. A harcot Sub-Zero nyerte meg, aki hidegvérrel lefejezte Hasashit, aki már feladta a küzdelmet. Hasashi lelke az Árnyvilágba, a birodalmak poklába szállt. Itt tudta meg, hogy időközben a Földön a klánját lemészárolták, a családja meghalt. Hanzo a Lin Kuei-t hibáztatta ezért. Dühében megegyezett a birodalom egykori urával, Luciferrel, hogy cserébe azért, hogy soha sem születhet újjá, élőholtként visszatérhet a Földre, hogy megbosszulja a saját és a családja halálát. Hanzo ekkor alakult át az élőholt formájába és azontúl magát Scorpionnak nevezte csak. Nem sokkal az átalakulása után találkozott Sub-Zeroval, akit Raiden küldött az Árnybirodalomba Quan Chi és a Szent Amulett után. Itt ismét harcoltak, de Sub-Zero elmenekült előle.

Később Sub-Zero meghívást kapott Shang Tsungtól a Halálos Viadalra, de ugyanakkor a varázsló meghívta Scorpiont is titokban. Scorpion visszatért a Földre, és a többi résztvevővel együtt elindult Tsung hajóján a viadalnak otthont adó sziget felé. Magán a Tornán Scorpion végül szembekerült egy elhagyatott arénában Sub-Zeroval. A szellemnek sikerült legyőznie ellenfelét, majd a küzdelem végén a viadal által a győztesre ruházott jognál fogva kivégezte őt: új teste képességeit kihasználva hamuvá égette. A jelenetnek csak egy szemtanúja volt: Raiden, a viharisten. Scorpion, miután bevégezte tettét, visszatért a pokolba.

Amikor Shao Kahn megrendezte a Külső Világban a Tornát, Scorpion meglepődve értesült arról, hogy azon ismét részt vesz Sub-Zero. Mivel a régi alku miatt elhagyhatta az Árnybirodalmat, elment és benevezett a viadalra. A Tornán csodálkozve vette észre, hogy Sub-Zero első mérkőzése után nem ölte meg elenfelét. Ekkor Scorpion odament a ninjához, és lerántotta annak maszkját. Ekkor ismerte fel, hogy az valójában régi ellensége öccse volt. Mivel ottléte okafogyottá vált, visszatért ismét az Árnybirodalomba.

A Föld elleni invázió alatt Scorpionnak sikerült kijutnia a pokolból, ismét szabadon járhatott a Földön. Ekkor Shao Kahn felkereste őt, és felajánlotta neki, hogy visszaadja a harcos életét, ha az szolgálja őt. Scorpion elfogadta az ajánlatot. Első feladata az volt, hogy Kínában öljön meg egy Kiválasztott Harcost. Mikor Scorpion megtudta, hogy a célpont valójában Sub-Zero volt, akit megfogadott, hogy sose fog bántani, a csapata ellen fordult, majd segített a ninjának eljutni Shao Kahn palotájához. Ezután, amikor Kahnt legyőzte Liu Kang és a birodalmak visszaálltak eredeti állapotukba, Scorpion is visszatért a pokolba.

Mikor Shinnok visszatért a száműzetésből, Scorpiont felkereste a nekromanta Quan Chi, és azt mondta neki, hogy bár a mostani Sub-Zero nem az, aki megölte őt, de atól még részt vett a családja lemészárlásában. Hogy megbosszulhassa végre családja halálát is, Scorpion ismét visszatért az élők közé. Felkutatta Sub-Zerot és harcban legyőzte őt. Mielőtt azonban megölte volna a ninját, felbukkant Quan Chi, aki elmondta neki, hogy valójában ő volt az, aki egy régi egyezség értelmében megölte az egész Shirai Ryut, köztük a Hasashi-családot is. Scorpion ekkor dühében rátámadt a nekromantára, aki nem tudta őt időben visszaküldeni a pokolba, mindketten az Árnybirodalomba jutottak vissza. Itt egy olyan részen lyukadtak ki, ahol Chi varázsereje egyre csak fogyóban volt, míg Scorpion egyre erősebb lett. A szellem, mivel most már tudta az igazságot, válogatott módszerekkel kínozta a nekromantát. Ám az végül két oni, Drahmin és Moloch segítségével megszökött Scorpiontól és a birodalomból. Scorpion követte őt, ám az átjáró nem ugyanoda vitte őt, mint a varázslót.

Az elkövetkezendő időben Scorpion fáradhatatlanul kutatott Quan Chi után, ám amikor végül megtalálta őt a Halálos Szövetség palotájában, a két oni, akik szintén Chi után kutattak, rátámadt és behajította őt a palotában lévő Lélekfolyóba. Mivel már eleve halott volt, ezért Scorpion nem halhatott ebbe bele, helyette a Mennyekbe került. Itt történt vele élete (és halála) addigi legjelentősebb eseménye: találkozott az Idősebb Istenekkel, akik létezésében ő sose hitt. Az Idősebb Istenek ekkoriban aggodalommal figyelték a birodalmakban kibontakozó eseményeket. A Halálos Szövetség ekkor ölte meg az összes földi bajnokot, Onaga visszatért a hosszas álmából, Raiden pedig majdnem meghalt, hogy megállítsa őt. Az Idősebb Istenek ekkor már nem hagyhatták az eseményeket szó nélkül. Kiválasztották Scorpiont a bajnokuknak, erejét addig soha nem látott mértékig megnövelték, majd visszaküldték őt a Külső Világba. Így Scorpion, eddigi léte során először, a Menny ügynökeként szállt harcba, hogy megmentse a birodalmakat a teljes pusztulástól.

Forrás: mortalworld

 

Címkék: magyar marvel karakter mortal kombat mugen scorpion chars

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr862165798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása