Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Sub-Zero

2372 2010.07.21. 12:27

Sub-Zero (by Gary Fisher) Letöltés
 


Kora: ismeretlen (45 év körül)
Magassága: 188 cm
Tömege: 99 kg
Származási hely: Földi Birodalom
Faja: kiromanta
Fegyverek: Jégbuzogány, Jégpenge
Küzdőstílus: Shotokan, sárkány-stílus
Jelleme: jó
Alakító színészek: Daniel Pesina (MK2), John Turk (MK3, UMK3, MKT), Keith Cooke (má­sodik film)


Története

Sub-Zero apja (a negyedik Sub-Zero a történelemben) a Lin Kuei klán megbízottja volt az USA-ban. Egy amerikai nőt vett feleségül, három közös gyermekük született: két fiú és egy lány. Anyjuk akarata ellenére az apa Kínába vitte két fiát, hogy ott a klánja ügynökeivé nevel­hesse őket. Az anyjuk és a kislány Amerikában maradtak.

Miután bátyja elbukta a küldetését, amelyben Shang Tsungot kellett volna megölnie (MK1), a klán őt és barátját, Smoke-ot küldte a Külső Világban rendezett Tornára, hogy be­végezzék a feladatot (MK2). Az úton a másik birodalom felé Sub-Zero értesült Scorpion bosszúhadjáratáról a bátyja ellen. Akkor még nem tudta hogy a szellem visszatért az Árnyékbirodalomból, hogy részt vegyen az új viadalon, mivel összetévesztette őt a bátyjával.

A Tornán azonban Scorpion szemtanúja volt az ifjú Sub-Zero első mérkőzésének, ami után a kiromanta meghagyta ellenfele életét. Scorpion ettől megzavarodott, mivel az öregebb Sub-Zero ilyet sose tett volna. Odalépett a harcoshoz és letépte annak maszkját. Felismerte, hogy ez nem az ősi ellensége, hanem annak öccse. Mivel őellene nem esküdött bosszút, visszatért az Árnybirodalomba. A meglepődött Sub-Zero követte Scorpiont az átjárón át, mivel ki szeredte volna azt kérdezni bátyja eltűnésével kapcsolatban. A portálon átlépve azonabn nem találta sehol a szellemet.

Kiutat keresve a birodalomból, összefutott Noob Saibottal, aki rátámadt. A küzdelem rövid volt, Noob elmenekült. Sub_zero ismerősnek találta az árnyat, de nem tudta hogy az volt valójában a bátyja, pontosabban ami maradt annak lelkéből. Sub-Zero ezután elhagyta az Árnybirodalmat, a Külső Világba való visszatérése után azonban Raiden azonnal visszaküldte őt a Földre.

Mivel sem ő, sem Smoke nem voltak képesek megölni Tsungot, felsülve kellett visszatérniük klánjukhoz (MKT). A Lin Kuei Nagymestere bukásuk miatt mindkettejükez kötelezte arra, hogy jelentkezenek a klén kiborg-ninja programjába. Ők ezt nem vállalták, elszöktek. Nem jutottak messzire, elkapták és visszavitték őket. Smoke-ot át is alakították, Sub-Zero azonban elszökött. A klán ekkor a három már kész kiborgot küldte ellene: Sektort, Cyraxet és Smoke-ot. Nem sokkal ezután támadta meg Shao Kahn a Földet azzal az ürüggyel ,hogy visszaszerezze újjáéledt királynőjét.

Sub-Zero ekkor egyike lett a Kiválasztott Harcosoknak akiknek meg kellett volna védeniük a Földet. De előtte még meg kellett szabadulnia üldözőitől. Smoke-al találkozott először, őt sikerült szavakkal átállítania az ő oldalára. Utána Sektor jött, őt közösen majdnem elpusztították. Végül Cyrax jött, őt átprogramozták és Shao Kahn ellen küldték. Ekkor elindultak a császári palota felé, azonban egy kölső világi csapat megtámadta és szétválasztotta őket. A küzdelem után egy átjáró nyílt meg Sub-Zero előtt, amin átlépve Shao Kahn erődje előtt találta magát. Nem tudta, de a portált valójában Scorpion nyitotta neki, hogíy segítsen rajta. Sub-Zero tanúja volt amint Liu Kang legyőzte végleg a császárt.

Miután Shinnok elszabadult a Földön, Raiden újra harcba hívta a még mindig bújkáló ninját. Sub-Zero ekkor bátyja iránti tiszteletéből annak régi egyenruhájában ügyködött már. Ugyanekkor Quan Chi meggyőzte Scorpiont, hogy bár az ifjabb Sub-Zero bátyja volt az ő gyilkosa, de az öccs részt vett a családja lemészárlásában. Scorpion ekkor újra elhagyta a poklot és Sub-Zero után eredt. Egy földalatti csarnokban találkoztak, a kibontakozó harcban Scorpion Sub-Zero fölé kerekedett. Ekkor jelent meg Quan Chi, aki azt hitte hogy Sub-Zero már a halálán van, így elmondta Scorpionnak az igazságot, hogy ő ölte meg valójában a családját. A szellem ekkor hirtelen rátámadt a nekromantára, aki nem tudta időben visszaküldeni őt az Árnyékvilágba, mindketten oda jutottak. Ekkor harcolt utoljára egymással Scorpion és Sub-Zero.

Ezen idő alatt Sektor, akit a klán megtalált és megjavított, viszont Sub-Zero bujkálása alatt még egyszer legyőzött, meghibásodott, és megölte a Lin Kuei Nagymesterét, elvéve tőle a címet. Miután Sub-Zero ezt megtudta, elutazott a klán központjába Kínában és kihívta Sektort. Legyőzte a kiborgot, így ő lett az új Nagymester, a Sárkánymedál új tulajdonosa. Az ereklye jelentősen megnövelte az erejét, először alig tudta kordában tartani új erejét, de aztán gyorsan megszokta.

Hatalma megszerzése után átszervezte a Lin Kuei-t. Átköltöztette a központot az Északi-sarokra, hogy ott nyugalomban tudja tanítani az új nemzedéket új értékekre: az élet tiszteletére és a bölcsesség fontosságára. Ekkoriban találkozott a külső világi démonnal, Sareenaval, aki egykor segített a bátyjának. Sub-Zero felajánlott neki egy helyet a Lin Kuei-ben, amit az el is fogadott. Ezután rendezett egy bajnokságot, hogy új harcosokat találjon a klán számára. Ebből a küzdelemből egy fiatal nő, Frost került ki győztesen. Frostnak Sub-Zerohoz hasonlóan hatalma volt a jég felett. Fölismerve a bennük lévő hasonlóságot Sub-Zero a klán hagyományaitól eltérően személyesen kezdte meg Frost nevelését. Nehéz dolga volt, mert Frost túlságosan is ambíciózus és akaratos volt.

Mikor Liu Kanget megölte a Halálos Szövetség, Raiden őt is felkérte, hogy segítsen neki megállítani a két mágust. Sub-Zero beleegyezett, ez remek alkalom volt számára, hogy bebizonyítsa erejét a klánjának és hogy megmutathassa tanítványának, hogy milyen értékekről is szól a harc valójában.

Míg a Külső Világban tartózkodtak, Frost megpróbálta ellopni tőle a Sárkánymedált, ami sikerült is neki. Nem volt képes azonban kordában tartani megnövelt erejét, megfagyasztotta saját magát. Sub-Zero magát hibáztatta tanítványa haláláért.

Míg megpróbált találni egy megfelelő helyet ahol örök nyugalomra helyezhette Frost testét, rábukkant egy ősi civilizáció által hátrahagyott romvárosra. Ezen civilizáció tagjai hozzá hasonlóan képesek voltak uralni a fagyot. Ők voltak a kiromanták. Sub-Zero felismerte, hogy ő és Frost is ennek a fajnak a leszármazottai. Itt eltemette Frostot.

A romok között talált egy ősi páncélt, amit magára öltött, majd elindult hogy találkozon Raidennel és csapatával. Útközben megtámadta egy seregnyi tarkata. Bár látszólag semmi esélye nem volt, a páncél ekkor beszélni kezdett hozzá, és segített neki legyőzni nagy számú ellenségét. Ekkor rátámadt a rendbirodalmi harcos, Hotaru, de Sub-Zero őt is legyőzte. Ezután talált rá a súlyosan sérült Kenshire, akit megtámadott és kis híján megölt a Vörös Sárkány vezére, Mavado. Sub-Zero segített a sérült harcoson, és együtt elindultak egy kivezető portál felé. Nem tudták ugyan, de Hotaru szorosan a nyomukban volt...

Forrás: mortalworld

 

Címkék: download letöltés magyar sub zero mortal kombat mugen chars

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr662165894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása