Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Bulldózer

2372 2010.08.17. 21:50

Juggernaut (Acey & ZVitor) Letöltés

Cain Marko-t apja nevelte miután szülei elváltak, és mikor a fiú elég idős lett, apja beíratta őt egy katonai akadémiára. Mikor visszatért, apja már újra nős ember volt, feleségül vette egyik kollégája, Brian Xavier özvegyét, és örökbe fogadta annak fiát Charlest, az asszony egy munkahelyi balesetben életét vesztette. Marko meggyűlölte apját és féltestvérét, Charles Xavier-t, és mindent elkövetett, csak azért, hogy pokollá tegye öccse életét. Marko gyűlölete odáig fajult, hogy felgyújtotta apja otthoni laboratóriumát. Kurt kimentette őket a lángoló épületből, de ő maga odaveszett, mert túl sok mérgező füstöt lélegzett be. Marko odaköltözött mostohaanyja házába, de ellenséges viselkedése továbbra sem csillapodott. A koreai háborúban Charles és Cain egy hadtestnél szolgáltak, amikor Cain felfedezte egy titkos őserdei templomban Cyttorak drágakövét. A kő, elképesztő erővel ruházta fel Cain-t, aki őrült rombolásba kezdett. Charles és Cain útjai hosszú időre elváltak, és mikor ismét találkoztak, Cain, Bulldózer néven vált ismert szuperbűnözővé, Charles pedig az X-Men csapat mentora lett.

Képességek

Emberfeletti erő és állóképesség jellemzi, amely a mágikus képességekkel bíró Cytorrak kristállyal való érintkezésnek köszönhető. Ez a kristály tovább fokozta a Bulldózer már korábban is figyelemre méltó testi erejét. Mutáns képessége révén láthatatlan erőteret generál maga körül, amelyet semmi sem képes áttörni.Bulldózer sebezhetetlen és (szinte) megállíthatatlan. Bulldózer, szinte halhatatlan.

Adatok:

  • Erő: Képes kinyomni több mint 100 tonnát.

 

Felszerelés: Egy sisakból és egy mellvértből álló elpusztíthatatlan páncélzat. A sisak pántokkal van a mellvérthez rögzítve, és megvédi őt a mentális támadásoktól. A páncélzat minden földi nehézfegyver támadásának ellenáll.

Személyisége

- Ingerlékeny személyiség, tele haraggal, és gyűlölettel mely gyerekkorában maradt rá apja jó voltából. Mikor az X-menhez került kiderült hogy szereti a gyerekeket, Halpofa legjobb barátja lett. Az egyik számban a kövezőt mondja Amazonnak: "Az apám rakétamérnök volt, szivi. Én egy csalódás voltam a számára, de ettől még nem vagyok idióta. Van világnézetem, véleményem a nők jogairól, és magasabb célokról. Szerintem a kölykök nagyszerűek mert még nem volt idő elcseszni őket. Szeretem nézni a valóságshowkat mert ott látom hogy vannak nálam hülyébb emberek is, és ami a legfontosabb Mets és Jets rajongó vagyok."

Forrás: marveldatabase

Címkék: marvel karakter mugen chars

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr602229113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása