Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

A legjobb sasuke

Akatsuki_Itachi 2010.11.25. 17:16

Üdvözlök mindenkit,ma egy Future Sasuke nevű karaktert mutatok be.Most először vagyok nehéz helyzetben hogy hol is kezdjem.(Talán a legelején.) A karakteren látni hogy szépen kidolgozott, közepes méretű(!).A támadásairól annyit hogy nagyon sok van!Leírni se tudom most hirtelen,de tud Susanoo-t idézni, Kirin no jutsu-val támadni(Spoiler.: Ezzel intézte el majdnem Itachit!) madarat idézni,villám karddal támadni,Sharinganozni (tudja a mangekyou-t is!),szóval elég változatos kombó listája van mint láthatjátok majd a videóból is ha lejjebb hajtotok.Na nem fecsérlem tovább a szót,itt van nektek Sasuke!

Letöltés.:data.hu/get/3221218/KM-MSasukeV5.rar

Címkék: sasuke best one hawk sasuke susanoo

Szólj hozzá!

Gohan

2372 2010.11.21. 16:01

Gohan Neocide & Havoc Letöltés

Goku fia, a Z elején Raditz rabolja el Goku és Piccolo szabadította ki. Goku meghalt a harcban ezért Piccolo maga mellé vette és 1 évig edzette a csillagharcosok érkezéséig ekkor Gokut éleszteteék újra a sárkánygömbökkel ,Piccolo pedig meghalt a csatában. Késöbbiekben harcolt Dermesztővel Cellel és még sok más ellenfélel is,  elég fiatalon elérte az ssj szintet.

Fiatal Gohan mugen verziója.

 

 

Címkék: dragon ball dragon ball z mugen gohan

Szólj hozzá!

Raditz

2372 2010.11.09. 17:27

Raditz (Zerberus_Dante) Letöltés

Goku testvére tehát ő is csilagharcos. Ő volt az első ellenség a Z folyámán Goku és Piccolo csak együtes erövel tudták legyözni (Goku meghalt a harcban késöbb feléleszteték).

Ahóz képest hogy a késöbi ellenfelekhez képest gyenge karakternek számit a DB-ba nagyón jó mugen verziót csináltak belöle, sok támadássa van és az effectjeivel sincs baj (kimondottan jók). Bár szerintem ahogy sétál az hülyén néz ki, és talán a többi DB-os karihóz viszonyitva kicsit nagy lett de összeségében 1 elég jó karakterrel van dolgunk.

Szólj hozzá!

Mortal Kombat pálya pack

2372 2010.11.08. 18:35

10 Db MK-os páyát tölthetsz le 1 packban (Letöltés)

 képek:


 Az oldalon mostantól pályák is fognak helyt kapni 10 pályát tudsz majd egyszerre letölteni ami mind 1 kategóriába fog tartozni (pl marvel KOf stb)

Szólj hozzá!

Piccolo

2372 2010.11.07. 16:38

Piccolo         (FlowaGirl) Letöltés
(Ifjú sátán)

Szívtelen Sátán fia elleinte gonosz volt de Raditz érkezésekor kénytelen volt szövetséget kötni Gokuval, Goku harc közben meghalt ezért elvitte magával Gohant és 1 évig edzete míg meg nem érkeztek a csilaggharcosok (Nappa Vegita) Az edzése során tulságosan megkedvelte gohant és feláldozt magát hogy megmentse őt.A Dermesztő elleni csatában feléleszteték a sárkánygömbökkel. Ez után inkább már pozitiv szereplővé vált és a Z harcosok oldalán harcolt a továbbiakban.A Namek fajba tartozik.

 

Szólj hozzá!

Kisame

Akatsuki_Itachi 2010.11.06. 15:35

Cápasrác

Alias Kisame! Vele nagyon elégedett vagyok! Jó támadásai , kombói vannak, csak ajánlani tudom mindenkinek!Ő az egyik olyan karakter ahol nem kell 1 gomb a super kombóhoz :D Egyik ilyen támadása.: kilő egy hal formájú vízgömböt(stunnol!),vízisárkány támadás, majd megint lő egy halat,jön megint a sárkány és kész!Ennyi az egyik kombója szóval egész pofás kis karakter lett :)

Letöltés.:data.hu/get/3154966/Kisame.zip.html

Szólj hozzá!

Hidan

Akatsuki_Itachi 2010.11.06. 15:35

Üdv mindenkinek ma Hidan-ról, Ultimate Naruto-ról és Kisame-ről lesz szó!

Sokféle Hidan változat van,de most az alapot veszem.Egészen szépen kidolgozott, a kombó rendszeréről ejtenék még pár szót.Személy szerint nekem nagyon nehéz volt előhozni néhány kombót (persze a gép könnyen előhozza) de egy kis utána járásnak köszönhetően már sikerülnek a kombók.Támadásaira jellemző a lassú jelző.De el lehet vele ökörködni :)

Letöltés.:data.hu/get/3154969/Hidan.zip.html

Kis ízelítő:

Címkék: hidan

Szólj hozzá!

Ultimate Naruto5

Akatsuki_Itachi 2010.11.06. 11:39

Ultimate Naruto5

Na igen,UN (Ultimate Naruto), a készítőjéhez lenne néhány szavam,mert iszonyatosan sok kombója van! Többek között képes Rasengant VÁLTOZTATNI! Jól olvastátok képes megváltoztatni a Rasenganját! Le + D (nálam D) nyomvatartása alatt először csak normál Rasengant képes nyomni, kis idő múltán már (ahogy az Egy Akatsukis Élete-ben mondja) Átlagosnál nagyobb, de rekordot még nem döntő Rasengan! Ehez azonban jön egy klón aki segít neki(és ha kilőtted a golyót/Rasengan/ akkor a klón megmarad),és megint egy kicsivel később az ulolsó Rasengan.:a Rasenshuriken (akinek jobban tetszik.: Rotációskapa Shuriken!)  ami 999 kombót nyom az ellenre!Többek közt át tud menni Kyubiba,klónokat tud idézni, és minden mást amit tud Naruto a mangában/animében.

Letöltés.: data.hu/get/3154924/Ultimate_Naruto5.zip.html

 

 

Ultimate Naruto5

Címkék: naruto ultimate naruto 5

Szólj hozzá!