Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Goku pack

2372 2010.10.27. 22:21

Goku A Dragon Ball főhöse a saiya jin fajba tartozik.Kisbaba korában küldték a földre azért hogy hódítsa meg a bolygót amint lesz rá elég ereje csak éppen egy verembe esett és beverte a fejét ettől emlékezett kiesése lett.ő érte el elöször a szuper csillagharcos szintet (ssj) a Dermesztő ellen vivot csatában később még erősebb ellenvelekkel küzd majd meg eközben folyamatosan erősödik a Gt-ben eléri az Ssj4 szintet is.

A karaktereket a saját mugenemből töltötem fel így szinte biztos, hogy a CNS fájban lévő adatok (karakter élete,sebzés mérteke stb) meg lettek változtatva.Amúgy mindenkinek ajánlom, hogy változtason ezeken az adatokon a karaktereknél, hogy kiegyensúlyozott mugen-e legyen.
 

Goku (Neocide) Letöltés

A karakter könyen kezelhető a gép nem túl erős vele, érdemes kiprobálni.


szólj hozzá: Goku Mugen

Goku iadora (FRS GAMES) Letöltés

Ez a Goku már át tud menni Ssj formába a támadásai ilyenkor megváltoznak és életereje maximumra visszatér.Az Anime szerint ilyen ruha akkor volt rajta, amikor Trunks megölte freezát de még az androidok érkezése előtt.



Goku Ssj2 (by BARDOCK) Letöltés

A Kedvenc gokum elég erős ahhoz, hogy szinte bárkit legyőzünk vele (kivétel a cheter karikat). Kidolgozott karakter sok egymáshoz kapcsolható támadással és külön kiemelném, hogy ha ga-me-ha-me-ha-nál átugornak, akkor nem az ellenkező irányba lövi el a lövedéket, hanem mellé teleportál először és csak utána lő. Az effektek is nagyón jók és a billentyűzet kiosztás is remek. Kicsit talán könnyű vele nyerni bár ellene se épp jó lenni, de közel sem verhetetlen.


szólj hozzá: Goku vs Broly (Mugen)

Goku Ssj3 (by BARDOCK) Letöltés

Ugyanaz az ember csinálta, mint az Ssj2-öt. A billentyűzet kiosztás majdnem ugyanaz, erősebb és több támadása van. Nem kell megerőltetned magad, ha nyerni akarsz vele, de ellene annál inkább.



Goku Ssj4 (oz) Letöltés

Címkék: db dragon ball dragon ball z dbz goku ssj ssj3 ssj2 ssj4

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr632403980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása