Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Johnny Cage

2372 2010.07.21. 11:43

Johnny Cage (by  Mauteck) Letöltés



Kora: 42 év
Magassága: 185 cm
Tömege: 86 kg
Származási hely: Földi Birodalom
Faja
: ember
Fegyverek
: Bowie-kés, nundzsaku
Küzdőstílus: Shinto Ryu, Jun Fan
Jelleme: jó
Alakító színészek: Daniel Pesina (MK1, MK2), Chris Alexander (MKT),  Linden Ashby (első film), Chris Conrad (második film) 

Johnny Cage ismert akciósztár volt Hollywoodban. Megunta azonban azt, hogy a kritikusai állandóan azt írják róla, hogy valójában kaszkadőrökkel dolgozik, pedig Johnny mindig mindent maga csinált a filmjeiben, elvégre a Föld legnagyobb mesteritől tanulta a harcművészetet. Hogy bebizonyítsa igazát, elfogadta Shang Tsung meghívását a Halálos Viadalra. Az odafele vezető úton ismerkedet meg későbbi jóbarátjával, Liu Kanggel és Sonya Blade-del is. Bár Johnnya mindent megtett, hogy felkeltse a nő figyelmét, nem járt sok sikerrel. A viadalon magán jól szerepelt, de nem nyerte meg azt. Viszont életben maradt, amit a résztvevők nagy többsége enm mondhatott el magáról.

A Külső Világban zajlott Tornát megelőzően Johnny egy régi kínai mesterétől megtudta, hogy Liu Kang rendjét lemészárolták, míg a bajnok hazafelé tartott. Hogy segítsen barátjának, Kínába utazott, így jutott el a külső világi viadalra is. Az ott történt események után visszatért a Földre, hogy befejezze a félbehagyott filmje, a Halálos Viadal 2. forgatását. Shao Kahn invázióját megelőzően Raiden Los Angelest jeölte meg a Kiválasztott Harcosok gyülekezőhelyéül, így Johnnynak, aki ott lakott rengeteg ideje maradt felkészülni a harcokra a forgatás mellett. Viszont amikor a császár megérkezett a Földre, rengeteg embert megölt, köztük Cage-et is. Lelke azonban jóformán meg sem érkezett a Mennybe, mikor a két világ közötti egyesülési folyamat miatt teste feléledt, és ő újra harcba állhatott. Mikor azonban Shao Kahn elbukott Liu Kang által, a színésznek vissza kellett térnie a holtak közé.

Mikor Shinnok visszatért a birodalmakba, Johnnynak sikerült meggyőznie Raident, hogy az visszaadja az életét, és csatlakozott Kang oldalán a bukott isten elleni harokban. Miután Shinnokot is legyőzte Liu Kang, Cage visszatért a filmiparba.

Épp legújabb filmjét, a Halálos Viadal: Johnny Cage halála és feltámadását forgatta, amikor Raiden megjelent előtte, hogy harcba hívja a Halálos Szövetség, Shang Tsung és Quan Chi ellen. Cage először nem hitt neki, azt hitte, hogy a Raident játszó színész ugratja, amikor azonban a színész megjelent mellettük, Johnny elhitte Raiden mondandóját. Ügyvédje segítségével sikerült felbontatnia a szerződését a filmel kapcsolatban (ami amúgy sem tetszett neki, mivel túl ostobának festette le őt), elindult Raidennel és a Kiválasztott Harcosokkal a varázslók ellen. Azonban akárcsak a többi hős, ő is életét vesztette a végső összecsapásbna a mágusokkal. Később a Sárkánykirály őt is felélesztette, hogy a rabszolgájaként szolgálja az érdekeit.

 

 

 

Forrás: mortalworld

 

Címkék: download magyar johnny cage karakter mortal kombat mugen chars

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr462165765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása