Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Shang Tsung

2372 2010.07.21. 11:59

Shang Tsung

 

Juan16 Videó Letöltés
Omegapsycho Videó Letöltés


Kora:
ismeretlen (több ezer év)
Magassága:
180 cm
Tömege: 95 kg
Származási hely: Földi Birodalom
Faja: démon (korábban ember)
Fegyverek: kard
Küzdőstílus: kígyó és daru technika
Jelleme: gonosz
Alakító színészek: Ho Sung Pak (MK1), Dr. Phillip Ahn (MK2), John Turk (MK3, UMK3, MKT), Cary-Hiroyuki Tagawa (első film)

Története:

        Shang Tsung réges-régen a Földön született. Élete során megismerte a Külső Világba jutás módszerét. Mikor átjutott a másik birodalomba, eddig ismeretlen módon felkeltette maga ellen az Idősebb Istenek haragját, akik megátkozták őt: egész hátralévő életében lelkeket kell magába szívnia, ha élni akar. Ha nem tesz így, teste hihetetlen gyorsasággal kezd el öregedni. Az átok mellékhatásaként Tsung minden egyes megszerzett lélek tudását is magáévá tette. Megátkozása után a Külső Világban maradt, ahol végül Shao Kahn, az akkor még Onagat szolgáló hadvezér szolgálatába állt. Miután Tsung segítségével Kahn megszerezte a Sárkánykirály trónját, az új császár Tsungot tette meg legfőbb varázslójának, a mágus pedig megalapította az Árnyékpapok szektáját, ahol is maga alá gyűjtötte a Külső Világ legerősebb varázslóit.
Mikor Shao Kahn bejelentette igényét a Földi Birodalomra és az Idősebb Istenek kihirdették a Halálos Viadalok sorozatát, Kahn Tsungot bízta meg a Tornák felügyeletével. A varázsló meg is nyerte az első kilencet, de a tizedik viadal döntőjében a túlságosan elbizakodott mágust legyőzte a nagy Kung Lao. Tsung ekkor kiesett a császár kegyeiből. A következő Tornán Kung Laot megölte az új bajnok, Goro, a megöregedett Tsung pedig megszerezte a lelkét és a tudását. Lao emlékei közt a mágus megtalálta egy titkos kolostort és egy ott őrzött hatalmas erejű ereklyét, egy amulettet. Mivel azonban hivatalosan nem léphetett a Földre, és titokban is csak rövid ideig tudott ott maradni, ezért ez az információ hasztalan maradt számára, egészen addig, amíg nem találkozott a volt Árnybirodalmi onival, Quan Chivel. Mivel Chi erős nekromanta volt, aki képes lehetett volna feléleszteni Shao Kahn rég halott királynőjét is, Tsung megegyezett vele: megosztotta Chivel az amulett rejtekhelyének pontos helyét, cserébe az megesküdött, hogy ha Tsung hívja, segít neki Sindel életre keltésében.
        Ezután 500 évig nem sok minden történt vele. Az utolsó viadal előtt, ahol a Külső Világ már csak egy győzelemre volt az inváziótól, Tsung, hogy felkészüljön egy esetleges bukásra, a Földön átvert egy fiatal és arrogáns kardforgatót, Kenshit, hogy magának szerezhessen meg egy volt király és összes szolgájának lelkét. Kenshi az ármánykodása alatt súlyosan megsérült, de nem halt meg.
        A Halálos Viadalon, amit Tsung saját szigetén rendeztek, Gorot végül a döntőben legyőzte Liu Kang. Hogy mentse, ami még menthető, Shang Tsung elrabolta Sonyát és Kanot, hogy így csalja maga után Kanget, mivel Tsung a Külső Világban akart megküzdeni az új bajnokkal, ahol ő volt előnyben. Kang azonban legyőzte őt. Bukása után, hogy a császár ne ölje meg, ő állt elő a külső világi viadal ötletével. Kahn meghagyta az életét és visszadata a fiatalságát. A Tornán viszont Liu Kang ismét győzelmet aratott, Kahnt legyőzték. A császár Tsungot hibáztatta a bukásért, és hogy ismét elkerülje ura haragját, Tsung előállt utolsó tervével, Sindel feltámasztásának ötletével. Kahn fura módon ismét beleegyezett Tsung tervébe. A mágus elment az Árnybirodalomba, ahol találkozott Quan Chival, aki a régi eskü értelmében odaadta Tsungnak a szükséges tudást. Shang így fel tudta éleszteni Sindelt a Földi Birodalomban, ami ürügyet adhatott Kahnnak a Föld elleni invázióra.
        A megszállás alatt Tsung az Árnyékpapjaival együtt a császári palotában maradt, próbált egy tervet felállítani arra, hogy tudhatott volna minél jobban kijönni a földi invázióból. Mikor Liu Kang és a Kivélasztott Harcosok megtámadták a palotát Tsung és a papjai megpróbálták megállítani őket, de kevés sikerrel. Miután Kang ismét legyőzte a császárt és a birodalmak visszaálltak a régi rendbe, Kahn bebörtönöztette Tsungot a kudarcaiért, és csak néha engedte szabadon, ha szüksége volt rá.
        Évekkel később, mikor Tsung már több szabadságot kapott urától, összefutott Quan Chival. A nekromanta elmondta, hogy megtalálta a Sárkánykirály ősi, legyőzhetetlennek tartott seregének maradványait. Felajánlotta Tsungnak, hogy ha az a képességei segítségével lelkekkel tölti meg a porhüvelyeket, akkor Chi nyit a számára egy Lélekfolyót, amin keresztül a varázsló korláltan mennyiségű lelket szerezhet magának. Tsung belement az alkuba, így alakult meg a Halálos Szövetség. A terveik megvalósítása előtt azonban még meg kellett szabadulniuk a legveszélyesebb ellenfeleiktől: Shao Kahntól és Liu Kangtől.
        Shang Tsung visszavitte Quan Chit a császári palotába és bemutatta őt a császárnak. Quan Chi azt mondta Kahnnak, hogy őt szeretné szolgálni. Mikor Kahn közelebb hívta magához, hogy letetesse a nekromantával az esküt, a Szövetség megtámadta és megölte őt. A jelenetnek szemtanúja volt Kano, aki ezután szolgálatait a Szövetségnek ajánlotta fel.
        Ezután a két varázsló elutazott a Földre, ahol is Tsung, magát Kung Laonak álcázva megközelítette Liu Kanget. Rátámadt a bajnokra, de nem sok sikerrel. Amikor azonban felbukkant Chi is, és elterelte Kang figyelmét, Tsungnak sikerült végeznie a bajnokkal is.
        Miután visszatértek a Külső Világba Quan Chi megkezdte a Lélekfolyó megnyitásának folyamatát. Tsung ezalatt összefutott a két onival, Drahminnal és Molochhal, akiket Chi cserbenhagyott a pokolból való menekülése alatt. Tsung felajánlotta nekik Chi életét, amint a Szövetség véghezviszi a terveiket.
        Közben a Lélekfolyó megnyitása után Kanot, aki egy faluból szerzett épp rabszolgákat, megtámadta a falu legjobb harcosa, Li Mei. Tsung rábeszélte Chit, hogy válassza szét őket, mivel mindkettejükkel vol terve. Kano életét Tsung Mavadonak, Kano egyik ellenségének ajánlotta fel, ha az megöli a varázslót üldöző, az évek alatt jelentősen megerősödött Kenshit; míg Li Mei-ben remek harcost látott az újjáélesztett hadseregbe. A lány lelkének átvitelét meg is kezdte, de akkor bukkantak fel a Raiden vezette harcosok, akik közbeavatkoztak a folyamatba, Li Mei Bo? Rai Cho segítségével elmenekült. Raiden és harcosai megütköztek a két varázslóval, a Halálos Szövetség azonban mindegyiküket megölte, még Raident is sikerült kiütniük.
        Miután összes ellenfelükkel végeztek, a két mágus egymás elen fordult. A küzdelmet Quan Chi nyerte, de amint Tsung ájultan rogyott össze a padlón, megjelent a színen Onaga, a Sárkánykirály, hogy visszavegye a seregét. Chi és az időközben magához tért Tsung és Raiden is csatlakozott a küzdelemhez, aminek végén Raiden minden isteni energiáját egy hatalmas robbanásba koncentrálva megsemmisítette a sereget, bár maga Onaga sérttetlenül maradt a romok közt.

 

Shang tsung: Liu Kang, Kung Lao, Johnny Cage, Jax, Baraka, Raiden, Kitana, Mileena, Subzero, Scorpion, Reptile, Jade, Smoke, Noob Saibot  

 

Forrás: mortalworld

 

Címkék: download karakter mortal kombat mugen chars shang tsung

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr872165809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása