Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Goro

2372 2010.07.21. 11:39

Goro (by Omegapsycho) Letöltés



Kora: több, mint 2000 év
Magassága: 249cm
Tömege: 453 kg
Származási hely: Külső Világ
Faja: shokan (félsárkány)
Fegyverek: sárkányfogak
Küzdőstílus: shokan, kuatan
Jelleme: semleges
Alakító színészek: Kevin Michael Richardson (első film, mozdulatok csak)

Története:

Goro feltűnése 500 évvel a Mortal Kombat előtt történt, amikor is legyőzte a nagy Kung Laot, aki elvette Shang Tsungtól a 10. győzelémét az előző Halálos Viadalon. Goro megbosszulta a Külső Világ vereségét és megnyert kilenc Tornát egyhuzamban a császára számára. A tizedik alkalommal azonban Liu Kang legyőzte őt, amit nem kis mértékben köszönhetett a saját elbizakodottságának. Majdnem meghalt ekkor, de valahogy túlélte.
Valójában visszatért a Külső Világba a népéhez, hogy aktívabban vegyen részt a shokanok sorsának alakulásában. Akkoriban a shokanok és a kentaurok háborúban álltak egymással, ennek Kitana hercegnő remek diplomáciai érzéka vetett véget, a két faj fegyverszünetet kötött egymással. A tárgyalás nem zajlott zökkenőmentesen, mivel a hercegnő társaságában lévő Kung Lao rátámadt Gorora, hogy bosszút álhasson az őséért, az eredeti Kung Laoért. Megsebezte a shokan herceg mellkasát, ezzel a számlát kiegyenlítettnek vette, a két harcos kezet rázott, a régi sérelem megtorlódott. A béketárgyalások pedig sikeresen lezárultak.
Ezután Édenia és a Shokan Királyság szövetségre léptek, együtt indítottak háborút a meggyengült császár ellen. Bár Kitana hercegnő remek hadvezérnek bizonyult, de a császár oldalán lévő Kano még zseniálisabb taktikáinak köszönhetően állóháború alakult ki a két fél közt. A legutolsó csatában Gorot halálosan megsebesítette Noob Saibot, ez vezetett a fegyverszünethez Édenia és a Külső Világ között.
Goro azonban nem halt meg, a közel halott herceget Shao Kahn mentette meg. A császár felajánlotta neki, hogy ha újra csatlakozik hozzá, akkor az segít a shokanoknak a kentaurok ellen. Goro, miután megfontolta az ajánlatot, elfogadta azt és a császár kezébe helyezte királyi jelvényét.

Forrás: mortalworld

Címkék: download letöltés karakter mortal kombat mugen chars goro

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr942165754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása