Mugen

A Mugen egy 2 Dimenziós verekedős játék, ami ingyenes és szabadón bővíthető karakterekkel (chars), pályákkal (Stages) a haladók, már a felépítését és a kinézetét is módosíthatják a profik már karaktereket is csinálhatnak. Az Anime karakterek ugyanúgy megtalálhatók, mint a Marvel, DC, Snk, vagy a Mortal Kombat karakterek. Az alap játék nem több 5 MB-nál, de akár több Gigára is felbővíthető, szerkesztéséhez kezdetben elég a Jegyzettömb és valami tömörítő (WinRar) program később a Fighter Factory is jól jöhet. A karaktereket és minden mást az internetről lehet, letölteni teljesen ingyen csak keresgélni kell Végre összecsaphatnak a különböző világ karaktereik. Karakterek terén hatalmas a választék szinte bárkit meg lehet találni nagyon sokan, csinálnak karaktereket és teszik fel az internetre. Pályák terén is hatalmas választék van vagy bármit meg lehet találni a Híres épületektől a ki talált helyekig bármit külföldön sok karakter és pályakészítő csapat van Magyarországon a Darkwork Production érdemes meglátogatni.

Linkblog

Utolsó kommentek

Reptile

2372 2010.07.21. 11:50

Reptile (by ESFAndy011's) Letöltés

 

Kora: ismeretlen (több száz, vagy akár ezer év)
Magassága: 183 cm
Tömege: 86 kg
Származási hely: Zaterra
Faja: szaurin
Fegyverek: harci balta, kirahashi
Küzdőstílus: Hung Gar, rák-stílus
Jellem: gonosz               
Alakító színészek: Daniel Pesina (MK1, MK2), John Turk (UMK3, MKT), Keith Cooke (első film)

Története:

Reptile az egyik utolsó megmaradt tagja a Zaterrai Birodalomból származó, bár eredetileg a Földön élt szaurin fajnak. Népét még Shao Kahn és serege irtotta ki mikor még Reptile alig bújt ki a tojásból. A császár udvarában nevelkedett fel, rejtőzködő képessége miatt orgyilkosnak képezték ki. Mikor a Földön Goro legyőzte a nagy Kung Laot és újra átvette a Külső Világ nevében a bajnoki címet, Reptilet a Földre küldték Shang Tsung mellé, hogy segítse a varázslót és Gorot a viadalokon. Tsung azonabn sose engedte harcolni, mindig maga mellett tartotta vagy kémkedni küldte ki őt. AZ utolsó földi Tornát is a háttérben nézte végig. Mikor azonban Shao Kahn a Külső Világban rendezte meg a következő Halálos Viadalt, Reptile is benevezhetett, hogy csillapíthassa a fajára jellemző vérszomját. Közel a Torba vége előtt azonban Tsung megparancsolta neki, hogy kísérje el őt az Árnybirodalomba, ahova a mágus azért ment, hogy találkozzon Quan Chivel Sindel királynő újjáélesztésével kapcsolatban.

Miután visszatértek a Külső Világba és a császár megkezdte a Föld elleni inváziót, Shao Kahn megparancsolta Reptile-nal, hogy kísérje el Jade-et a Földre, hogy megtalálja és megölje Kitana hercegnőt. Reptile követte a parancsot, majd amikor Jade átállt Kitana oldalára, Reptile rájuk támadt. A két édeniai azonabn legyőzte őt, kis híján meg is halt. Azonabn megtalálta egy rirokzatos nő, aki magát Khameleonnak hívta és azt mondta, hogy ő a szaurin faj utolsó nősténye, Reptile pedig az utolsó élő hím, Khameleon pedig azt akarta, hogy a fajuk fennmaradhasson. Hazavitte Reptile-t a Külső Világba és meggyógyította őt, Reptile viszont ? akin ekkor már mutatkoztak az őrület jelei, köztük az emberi alakjának teljes elvesztése - elszökött tőle és visszatért az akkorra már legyőzött császárához.

Visszatérése nem sikerült, mert útközben az újra elszakadt Édeniában elfogták őt és bebörtönözték, hogy népirtás vádjával elítélhessék. Mikor azonban Shinnok visszatért a száműzetésből és elfoglalta Édeniát, Reptile kiszabadult, és Shinnok szolgájává vált, aki azt ígérte neki, hogy ha jól szolgálja, akkor feléleszti Reptile faját. Mikor Shinnok elbukott, Reptile visszatért a korábbi gazdáihoz.

Mikor a két varázsló, Shang Tsung és Quan Chi a Halálos Szövetséget megalakítva megölte Shao Kahnt (vagy legalábbis úgy hitték), Reptile már láthatóan elvesztette a józan gondolkodás képességét. Mivel már időtlen idők óta el volt szakítva egy szaurin királynőtől, csoda volt, hogy addig bírta. Vándorlásai során összefutott a vámpír Nitaraval, aki a saját céljai elérése miatt felhasználta Reptile-t, magtámadtatta vele Cyraxet. A kiborg elkergette őt, ekkor Reptile tovább folytatta őrült bolyongását, míg végül rá nem akadt egy sárkánytojásra, amiben Onaga esszenciája pihent már ezredek óta. A tojás feltört, kiszabadítva ezzel a Sárkánykirályt, aki Reptile testét használta fel arra, hogy visszatérjen a birodalmakba.

Forrás: mortalworld

Címkék: download letöltés mortal kombat mugen reptile chars mortalworld

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mugen.blog.hu/api/trackback/id/tr852165793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása